Paula Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Witam! Mam na imię Paulina i chcę Wam przedstawić moje oczko w głowie, czyli Maksia :-) Maksiu jest pitbullkiem, ma 2,5 roku; uwielbia ludzi i suczki, pieski nieszczególnie ;) Na tej fotce ma 2,5 m-ca Tutaj ma 10 m-cy Tak wyglądał pól roku temu A tak w tę zimę A tutaj z suczką mojej sis. Axa to mixer, ma około 3,5l, u mojej siostry jest od 2,5 roku. Axa woli suczki niż pieski, ale nie jest dla nich grozna, tylko skutecznie odgania zbyt namolne psy. Do ludzi jest lagodna, ale nie jest tak wylewna do obcych jak Maksiu. Moja siostra jest zakochana w tej wariatce i (prawie) swiata poza nia nie widzi :-) latający pies:-) Pozdrawiamy, Paula i Maksiu. Quote
DORRAG Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Prześliczny piesek:loveu: bardzo podobają mi się psiaki takiej maści jak twój maksiu:loveu: :loveu: Quote
Basia&Safi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='paula_z']Witam! Mam na imię Paulina i mieszkam w Warszawie, a to moje oczko w głowie Maksio :-) Max jest pitbullkiem (rodzice nn), ma 2,5 roku; uwielbia ludzi i suczki, moze byc grozny dla piesków. Na tej fotce ma 2,5 Tutaj ma 10 m-cy Tak wyglądał pól roku temu A tak w tę zimę A tutaj z suczką mojej sis. Axa to mixer, ma około 3,5l, u mojej siostry jest od 2,5 roku. Axa woli suczki niż pieski, ale nie jest dla nich grozna, tylko skutecznie odgania zbyt namolne psy. Do ludzi jest lagodna, ale nie jest tak wylewna do obcych jak Maksio. Moja siostra jest zakochana w tej wariatce i (prawie) swiata poza nia nie widzi :-) latający pies:-) Pozdrawiamy, Paula i Max. sliczna psinka :):):):) pozwolilam sobie przerobic fotki na widoczne chyba sie nie gniewasz ;:) pieknego masz piska :) Quote
Paula Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Dziekuje za mile powitanie, ciesze sie ze Maksio sie podoba :-) basiulka22tychy napisał(a):sliczna psinka :):):):) pozwolilam sobie przerobic fotki na widoczne chyba sie nie gniewasz ;:) pieknego masz piska :) Dzieki, sprawdz pm. Quote
e.v.a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 DORRAG napisał(a):Prześliczny piesek:loveu: bardzo podobają mi się psiaki takiej maści jak twój maksiu:loveu: :loveu: zgadzam sie z toba psiak ma sliczna maść :loveu: :cool3: paula_z staraj sie wklejac widoczne fotki bedzie sie milej ogladac:multi: pozdrawiamy izapraszamy do nas ;) Quote
Paula Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 evaxon napisał(a):paula_z staraj sie wklejac widoczne fotki bedzie sie milej ogladac:multi: pozdrawiamy izapraszamy do nas ;) Wlasnie nie wiem jak? Wszystko robie wg instrukcji, fotki maja mniej niz 500x500, z imageshack kopiuje dobry link. Nie wiem co jest zle. Quote
e.v.a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='paula_z']Wlasnie nie wiem jak? Wszystko robie wg instrukcji, fotki maja mniej niz 500x500, z imageshack kopiuje dobry link. Nie wiem co jest zle. musisz poprostu link wkleic pomiedzy i wszystko bedzie cacy:multi: Quote
Paula Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Dzieki zapomoc ze zdjeciami, juz umiem :-) Kolejne fotki Maksia na Mazurach sliczny jestem :-) i przystojny zabawa na dworzu zabawy w domu (zapasy i tow :-)) czasem sie ladnie przytulamy a po zabawie - odpoczynek i jeszcze 2 fotki z dziecinstwa i 2 z okresu dorastania :-) Pozdrawiam, Paula i Max :-) Quote
e.v.a Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='paula_z'] śliczny pyszczek:loveu: wytargaj go za uszka ode mnie :Dpozdrowionka Quote
Basia&Safi Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 ijeeeeeeeeeeest super :):)) gratuluje :):):) Quote
DORRAG Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='paula_z'] Ale cudne pyszczydło:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 DORRAG napisał(a):Ale cudne pyszczydło:loveu: :loveu: :loveu: Dzieki Dorrag. Szukalam galerii Twojej Fiony, ale nie moge znalezc. :niewiem: Quote
DORRAG Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 paula_z napisał(a):Dzieki Dorrag. Szukalam galerii Twojej Fiony, ale nie moge znalezc. :niewiem: bo my nie mamy jescze galerii:placz: Quote
e.v.a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 DORRAG napisał(a):bo my nie mamy jescze galerii:placz: bo wy sie obijacie:mad: Quote
Paula Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Basiulka - to typowa pozycja odpoczynkowa :-) Jeszcze troche Maksia i Axuni Podoba Wam sie Maksiu i jego przyjaciolka Axa? Quote
Basia&Safi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 sliczna z nich para :):):) Safi tez czesto spi na zabke :) Quote
DORRAG Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='paula_z'] Ale żabeczka:loveu: :loveu: śliczny:loveu: Quote
e.v.a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='paula_z'] ooo jak sobie ladni epatyczek niosa:loveu: :cool3: :D Quote
Paula Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Gabryjella napisał(a):Podoba, podoba:lol: Czy to coś co wystaje z pyska Maksa to może był kiedyś sznurek:razz: Tak, sznurek konczy swoja kadencje, to juz drugi w tym roku :-) "Dziekujemy i cieszymy sie, ze sie podobamy :-) niedlugo wiecej naszych fotek, hau hau" Maksio i Axa :-) Quote
Paula Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Maksiowy dzien daj pospac jeszcze 5 min no zaraz wstane dobra, juz wstaje musze sie wyciagnac ach, spacerek i patyczek i po patyczku jedzonko, mniam mniam gdzie ona idzie? jak ja nie lubie zostawac sam wole jak bierze mnie ze soba Uwielbiam jak przychodzi Axa z ciocia, bawimy sie wtedy sznurkiem albo podgryzamy, jest super grzeczne tez czasem jestesmy Fajnie jest razem pobiegac na dworku ktos tam sie chyba kreci cisza, spokoj, mozna isc spac dobranoc Quote
Recommended Posts